Nettisivuun mainos kala

Lähtisitkö sinä mukaan Kirkon alojen aluetoimintaan?

Lähde mukaan aluetoimintaan! *

Lähtisitkö juuri sinä mukaan järjestämään mukavaa toimintaa oman alueesi Kirkon alojen jäsenille? Kirkon alat hakee nyt aluetoimijoita kaudelle 2019-2021. Aluetoimikunnat muodostuvat 3-5 jäsenestä sekä 1-2 varajäsenestä ja ne kokoontuvat 2-4 kertaa vuodessa.

Aluetoimikunnat järjestävät liitolta saadun vuosittaisen budjetin puitteissa sekä virkistys- että koulutustoimintaa omaan alueen kaikille Kirkon alojen jäsenille. Toimikunnan jäsenenä pääset siis vaikuttamaan, minkälaisia tapahtumia ja tilaisuuksia paikkakunnallasi järjestetään.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan, niin ilmoita siitä jättämällä yhteystietosi meille. Tämä ilmoittautuminen ei vielä sido mihinkään, vaan saat vielä yhteydenoton liiton järjestöasiantuntijalta puhelimitse tai sähköpostitse, ja voit kysellä lisää aluetoiminnasta ja vahvistaa vielä päätöksesi. Jos olet jo varma asiasta, niin hienoa ja tervetuloa ehdolle! Liiton hallitus nimittää aluetoimikunnat saatujen ehdotusten perusteella kokouksessaan 5.11.2018. 

Oma aluetoimikuntani on: *

Powered by Creamailer